Het best bewaarde kunstgeheim van het oosten des lands!

Kunstmoment Diepenheim - 17 t/m 27 oktober 2019 - dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur 
 
Ben je een kunst- en natuurliefhebber? Kom in oktober naar Kunstmoment Diepenheim en laat je verrassen door de interactie tussen kunst en natuur. Een bijzonder 11-daags evenement waar bezoeker en kunstenaar elkaar ontmoeten.
 
De 15e editie van deze toonaangevende kunstroute belooft een bruisende te worden. Met zo'n 100 deelnemende professionele kunstenaars op meer dan 40 locaties in een speciaal samengestelde route in en rondom Diepenheim is er heel veel te beleven.
 
Op verrassende plekken in de natuur, op buitenplaatsen en kastelen, in oude schuren, bijzondere huizen en in galeries is kunst te zien. Veel kunstenaars zijn aanwezig en geven toelichting op hun werk. Naast het gratis toegankelijke tentoonstellingsprogramma zijn er veel (ook gratis) workshops, presentaties en voorstellingen. Kom hier alvast in de sfeer:

Jubileum editie 15 jaar Kunstmoment

Deze 15e editie pakken we groots uit met het jubileumproject 'Terugblik naar de toekomst':
  • Opening met spectaculaire 3d projectie van kunstenaars Gerbert de Ruiter en Ceasare Schuit, lees meer bij programma...
  • Overzichtstentoonstelling met hoogtepunten van kunstwerken van de afgelopen 14 jaar Kunstmoment Diepenheim
  • 'De Muze van de Kunst', 600 leerlingen van alle 19 basisscholen in de Hof van Twente maken op het plein 'Onder de Platanen' een kleurrijk kunstwerk, onder begeleiding van de Diepenheimse kunstenares Marianne Jonkhans ism Stichting CuBaHof
Ook zien we het kunst-RUIL-moment terug, waarbij bezoekers een 'ruilbod' mogen doen op speciale selectie werken van kunstenaars. Vaak levert dit verrassende ruilacties op, lees meer...
 
Nog een kans : win een kunstwerk t.w.v. 1000,- door het kopen van een lot van 5,-! Lees meer...
 
Het hele 11-daagse programma Kunstmoment Diepenheim 2019 met alle locaties, plattegronden en info over kunstenaars, evenementen en workshops vind je in de catalogus, vanaf 5 oktober voor €6,- te koop bij VVV/Cultuurcentrum de Pol.
 
Tijdens Kunstmoment is de catalogus met speciale wandel/fiets route langs alle kunstwerken te koop bij de twee infobalies: 
• VVV in Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim 
• Zaal Beltman, Goorseweg 22a, Diepenheim
 
De feestelijke opening van Kunstmoment Diepenheim 2019 is op donderdag 17 oktober - om 20.00 uur bij  Watermolen Den Haller, Diepenheim. Aansluitend is er feest, de toegang is gratis - mis het niet! 
 
Wees welkom, dit gratis toegankelijke meerdaagse evenement is DE aanleiding om te genieten van de Twentse gastvrijheid en de prachtige buitengebieden!
 
Kunstmoment Diepenheim - 17 t/m 27 oktober 2019 - dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur 
 

Mede mogelijk gemaakt door:

SPONSOREN2