Programma tijdens Kunstmoment

Tijdens Kunstmoment worden er diverse voorstellingen en concerten. In het overzicht vindt u informatie over locatie, tijden, toegangsprijzen en tickets.

 

Het complete programma met deelnemende kunstenaars, voorstellingen, workshops, lezingen, demonstraties, alle locaties, veel extra informatie en plattegronden met de locatienummers kunt u vinden in de catalogus van Kunstmoment Diepenheim 2022. Met de aankoop van deze catalogus voor 6,- maakt u de organisatie van Kunstmoment Diepenheim mede mogelijk.

De catalogus is te koop bij de informatiebalie van Kunstmoment bij Herberg de Pol, Raadhuissstraat 8 in Diepenheim. 

Ook leuk: Kunst in Lochem

Tegelijk met het Kunstmoment Diepenheim vindt in Lochem de jaarlijkse Kunstroute plaats. Mocht u na Diepenheim nog meer van kunst willen genieten dan bent u van harte welkom tijdens het Paasweekend van 16, 17,18 April, van 11-17 uur.
De gemeente Lochem omvat het stadsgebied en de dorpskernen Almen, Barchem, Eefde,Epse, Gorssel, Harfsen, Laren en Zwiep.
In dit uitgestrekte gebied exposeren 78 kunstenaars op 60, vaak bijzondere en fraaielocaties. Het betreft voornamelijk Lochemse kunstenaars, professioneel en amateur. Namen en adressen van de deelnemers staan in de gratis routeboekjes, verkrijgbaar bij VVV, bibliotheken en andere (horeca)gelegenheden in de regio.
Wees welkom!
www.kunstinlochem.nl